Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Eric Botteghin staat voor verrassende transfer’

Eric Botteghin kan vanwege zijn transfervrije status Feyenoord gaan verruilen voor een avontuur bij het Turkse Antalyaspor.

Voetbal International noemt de kans op een langer verblijf ‘klein’: “De nummer elf van de Turkse competitie ziet Botteghin graag komen, al moeten De Schorpioenen wel eerst het lopende seizoen nog afmaken. Dat gebeurt vanaf 12 juni. Overigens is Anyalyspor niet de enige club met interesse, ook vanuit Italië wordt er voorzichtig geïnformeerd bij Botteghin.”

Voor Advocaat zou dit een ‘kleine teleurstelling’ zoijn, zo weet VI. “Hoewel de transferwindow nog op gang moet komen en het aanbod de vraag straks zal overstijgen, heeft de trainer zijn selectie het liefst snel rond. Wat dat betreft valt het ook tegen dat Leroy Fer zijn handtekening nog niet heeft gezet onder een nieuwe verbintenis. Ook voor hem is er belangstelling vanuit Turkije, hoewel iedereen bij Feyenoord hoopt dat de club en de middenvelder alsnog snel een akkoord bereiken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.