Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ibrahim Afellay zet carriere voort in de Eredivisie’

Onlangs werd bekend dat PSV en Ibrahim Afellay niet langer met elkaar doorgaan. Het is nog niet duidelijk waar de middenvelder zijn carriere gaat voortzetten maar dit zou zomaar in de Eredivisie kunnen zijn.

“In de top van Nederland kan je dan niet meer mee, maar ik sluit niet uit dat hij ergens in de middenmoot nog prima zijn wedstrijden kan spelen. Dat hoop ik ook voor hem”, aldus FOX Sports-commentator Vincent Schildkamp in Voetbalpraat. “Hij is echt een goede en een mooie voetballer geweest, dus ik hoop dat hij nog een jaar in de subtop of middenmoot kan laten zien dat hij op een mooie manier kan afsluiten met dertig wedstrijden.”

Leo Driessen grapt dat Telstar een optie zou zijn, maar dat zal Afellay vanzelfsprekend niet ambiëren. Mario Been denkt dat een eventuele nieuwe club wel een handreiking moet doen zoals minder trainen. “Dan kan hij nog prima in de subtop spelen.”

“Het hangt ook van hem af”, haakt Schildkamp in. “Er is geen club in Nederland, zeker in de huidige situatie, een topsalaris gaat betalen voor Afellay. Hij moet akkoord gaan met een basissalaris en zich laten betalen gelang het aantal wedstrijden.” Bij PSV had hij ook al een prestatiecontract.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *