Voetbal4u.com

Eredivisie Luis Suarez en Virgil van Dijk doen mee aan opvallende Groningen-actie

De topvoetballers Luis Suarez en Virgil van Dijk doen mee aan een opvallende actie van hun oude club FC Groningen. Zij hebben de actie “Laat ons weer juichen” opgezet en die is bedoeld om gratis seizoenkaarten uit te delen aan fans die het niet zo breed hebben.

Het Dagblad van het Noorden schrijft: “Oud-spelers als Virgil van Dijk en Luis Suarez namen al aan de actie deel, net als sponsors en supporters die wat kunnen missen. Van Dijk stelde onlangs vier seizoenkaarten ter beschikking. Inmiddels is er zoveel geld ingezameld dat FC Groningen al 425 seizoenkaarten gratis kan uitdelen.”

Voormalig Groningen-spits Erik Nevland is ambassadeur en initiatiefnemer. De Noor noemt het ‘fantastisch’. “Voor het bezoeken van dergelijke evenementen hebben zij normaal gesproken niet het geld en dat dit nu op deze manier wél mogelijk wordt gemaakt, vind ik prachtig. Het maakt me ook wel trots, dat we dit samen als maatschappij weten te realiseren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.