Voetbal4u.com

Eredivisie Steven Bergwijn: ‘Voor alle partijen is mijn transfer goed geweest’

Halverwege dit seizoen maakte Steven Bergwijn de overstap van PSV naar Tottenham Hotspur. Die club betaalde maar liefst 32 miljoen euro voor hem.Volgens de aanvaller is zijn transfer voor alle partijen goed geweest, maar hij baalt van de kritiek die hij kreeg. Dit zegt hij in een gesprek met de Telegraaf.

“Het ging met PSV toen niet goed en ik had het idee dat alles in de dagen rond de transfer op mij werd afgeschoven. Dat gevoel hield ik er in ieder geval aan over”, aldus Bergwijn. “Algemeen directeur Toon Gerbrands heeft in de media wat gestookt, maar hij heeft zelf inmiddels ook aangegeven dat ze maar wat blij moeten zijn met die deal. De andere mensen bij de club, zoals John de Jong en Peter Fossen, hebben het overigens heel netjes opgelost destijds.”

Van wrok richting PSV is echter absoluut geen sprake. “PSV blijft voor altijd in mijn hart. Ik kom er sowieso nog terug om afscheid te nemen”, zo geeft hij aan. “Ik vind dat ik mezelf recht in de spiegel kan aankijken en dat ik me aan alle afspraken heb gehouden. Mijn zaakwaarnemers en ik hebben aardig wat te verduren gehad. Alsof we geld kwamen stelen! Nee, we kwamen juist 32 miljoen euro ‘brengen’.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.