Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax werkt niet mee aan Sao Paulo plan voor Antony

Ajax is niet bereid om de nieuwe aanwinst Antony een maand langer dan afgesproken te laten bij zijn club Sao Paulo. De Amsterdammers bevestigde in februari de komst van Antony, die vanaf 1 juli officieel speler van de Amsterdamse club zal zijn. Omdat de Eredivisie is beëindigd en het nieuwe seizoen niet voor 1 september begint, hoopte São Paulo in de maand juli nog een beroep op hem te kunnen doen, maar daar werkt Ajax niet aan mee.

“Het wordt te ingewikkeld”, laat Pássaro weten aan R7 Esportes. “In Nederland willen ze vanaf augustus of september weer gaan voetballen en draaien de clubs dus in juni en juli hun voorbereiding. Ajax wil in dat geval zo snel mogelijk aan de slag met Antony.”

De kans is groot dat Antony geen afscheidswedstrijd krijgt bij São Paulo, omdat ook in Brazilië voorlopig niet wordt gevoetbald. Het is de bedoeling dat de competitie in juli wordt hervat, maar de Braziliaanse aanvaller is dan al vertrokken naar Ajax. Antony speelde 52 wedstrijden voor São Paulo, waarin hij zes keer scoorde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.