Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord doet Leroy Fer een te lage aanbieding’

Feyenoord en Leroy Fer hebben nog steeds geen akkoord bereikt over een nieuw contract. Volgens Voetbal International is het verschil tussen vraag en aanbod simpelweg te groot.

Fer wil zijn aflopende contract graag verlengen en Feyenoord ziet een langer verblijf van de geroutineerde middenvelder (30) zitten, maar een akkoord blijft vooralsnog uit. Het heeft alles te maken met de aanbieding van de Rotterdamse club. Die is te laag.

Feyenoord biedt Fer een vast salaris, veel minder dan hij vorig seizoen opstreek. Het bedrag dat hij jaarlijks toucheert kan wel oplopen door allerlei bepalingen, maar de middenvelder wil één van zijn laatste contracten ‘zo goed mogelijk uitonderhandelen’, schrijft VI. Op de achtergrond liggen Turkse clubs, waaronder Besiktas, op de loer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.