Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Drie Ajacieden krijgen belangrijk nieuws uit Barcelona’

Bij Ajax staan er maar liefst drie spelers in de belangstelling van FC Barcelona maar door de coronacrisis lijkt de kans op een transfer niet erg groot te zijn.

In de voorgaande zomers had Barcelona telkens zestig tot 75 miljoen euro te besteden aan nieuwe spelers, exclusief transferinkomsten. Door de coronacrisis heeft de Catalaanse topclub echter al een financiële strop van zeker 140 miljoen euro. Daardoor is er haast geen ruimte meer om het normale transferbudget aan te wenden, zo weet ESPN.

FC Barcelona had een nieuwe centrale verdediger, een rechtsback, een middenvelder, PSG-ster Neymar en Inter-goalgetter Martínez op het wensenlijstje staan. Daarbij werd dus ook gekeken naar een aantal Ajacieden. Maar volgens ESPN is de club voorlopig afhankelijk van uitgaande transfers en/of ruiltransfers.

Ajax heeft al aangegeven weinig trek te hebben in ruiltransfers. De Catalanen moeten dus spelers verkopen om eventueel zaken te kunnen doen met de Amsterdammers. Maar drie spelers zijn op dit moment onaantastbaar: Marc André ter Stegen, Frenkie de Jong en uiteraard Lionel Messi.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.