Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord en FC Twente mogen hopen op Karim El Ahmadi

Karim El Ahmadi heeft laten weten dat hij zijn carriere graag wil beeindigen bij een club waar hij al eerder voor heeft gespeeld. Hij gaat vertrekken bij het Saoedische Al Ittihad, maar hij hij wil nog steeds niet stoppen met voetballen.

“Ik heb altijd gezegd dat ik wil afsluiten bij één van de clubs waar ik al heb gespeeld”, zegt de controleur tegen FOX Sports. “Dat zou het mooiste zijn, maar het plaatje moet wel kloppen. Ik begrijp clubs ook wel dat ik niet de jongste meer ben, maar ik voel me nog goed en ga niet naar een club om een beetje mee te hobbelen.”

Omdat de 35-jarige Marokkaan bij één van zijn oude clubs wil afsluiten, lijken Feyenoord en FC Twente een optie te zijn voor El Ahmadi. “Ik heb altijd contact gehouden met die twee clubs, maar dat was meer om te praten over een carrière na het voetbal. Ik ben daar altijd welkom en dat zijn mooie gebaren. Nu wil ik nog wel even doorgaan en we zullen wel zien waar.”

De controlerende middenvelder speelde de afgelopen twee seizoenen voor Al Ittihad, waar hij 43 competitiewedstrijden speelde. Daarvoor was El Ahmadi in totaal acht seizoenen actief voor Feyenoord, speelde hij vijf jaar bij FC Twente en heeft hij ook een verleden bij Aston Villa.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.