Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hardnekkig probleem dreigt voor Hakim Ziyech bij Chelsea’

Hakim Ziyech maakt deze zomer de overstap naar Chelsea. De verwachtingen rondom hem zullen torenhoog zijn maar voormalig Chelsea-speler Mario Melchiot waarschuwt de dribbelaar alvast. De verdedigers in de Premier League zijn namelijk bikkelhard.

“In Nederland bestaan er zware wedstrijden, maar in Engeland nog veel meer. Je krijgt er veel overtredingen te verduren. Als Ziyech dat weet te ‘hendelen’, dan komt het wel goed. Ik denk dat dat hem wel gaat lukken”, voorspelt Melchiot in gesprek met Goal.com.

“Een paar maanden geleden was ik op bezoek bij Ajax voor een lunch met Edwin van der Sar. We kwamen langs Marc Overmars’ kantoor en Hakim kwam toen net binnen. Hij begroette me en knuffelde me gelijk. Het was gelijk nadat zijn transfer naar Chelsea rond was gekomen. Hij vindt het net als ik een geweldige club. Ze hebben veel passie en liefde voor je, ook jaren nadat je er gespeeld hebt. Ik hoop dat Ziyech het er goed gaat doen. Hij is beschaafd, maar vol zelfvertrouwen. Ik wil dat mensen begrijpen dat dat zelfvertrouwen niet iets negatiefs is”, doelt Melchiot tot slot op de veelgehoorde kritiek dat Ziyech ‘arrogant oogt’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.