Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ronald Koeman geeft Ajax inkomend transferadvies’

Volgens Ronald Koeman zou Ajax er goed aan doen om Rique Puig deze zomer op huurbasis over te nemen van FC Barcelona. Dit zegt hij tegenover het Spaanse medium Catalunya Radio.

Puig is al meermaals gelinkt aan Ajax, zoals eind april in relatie tot een mogelijke ruiltransfer rond André Onana. Koeman denkt dat de middenvelder een aanwinst is voor de Amsterdammers. “Riqui Puig zou een geweldige kans krijgen om zich te ontwikkelen als hij een seizoen in de Eredivisie speelt”, zo stelt de oud-speler van beide clubs.

Koeman vervolgt: “Het is belangrijk voor spelers op die leeftijd om veel te spelen. De Eredivisie is niet zo sterk als de Spaanse competitie, maar het is een perfecte leerschool om minuten te maken, zeker bij teams als Ajax, waar je veel speelkansen hebt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.