Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester United wil 40 miljoen betalen voor Donny van de Beek’

Manchester United hoopt Donny van de Beek deze zomer van Ajax over te nemen en willen hiervoor 40 miljoen euro betalen. Dit is een stuk minder dan Ajax voor ogen heeft. Zij willen namelijk gewoon 55 miljoen euro voor hem vangen.

Marc Overmars houdt vast aan deze prijs omdat er eerder een akkoord zou zijn bereikt over dit bedrag met Real Madrid. De Koninklijke drukt echter maar niet door en daarom ligt United dus op poleposition voor de handtekening van Van de Beek.

De Telegraaf schreef gisteren al: “De club van trainer Ole Gunnar Solskjaer, die een groot fan is van dynamische middenvelders met de scoringsdrift van Van de Beek, kan zich geen extreme uitgaven veroorloven. Maar vicevoorzitter Woodward, die een goede band heeft met Ajax-directeur Edwin van der Sar, staat bekend om zijn creativiteit. Voor Ajax kan het interessant zijn om nu wél te cashen en niet langer te wachten nu de Engelse transfermarkt langer openblijft dan de Nederlandse. Anders zou het zo kunnen zijn dat de Amsterdammers door tijdsgebrek niet meer in staat zijn een vervanger voor Van de Beek aan te trekken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.