Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona krijgt gigantisch bod binnen van Manchester United’

Het Spaanse medium Sport weet te melden dat Manchester United het grote Barca-talent Ansu Fati wil overnemen van de Catalaanse grootmacht. Het zou gaan om een bod van maar liefst 100 miljoen euro wat ze direct hebben afgeslagen.

Diverse Premier League-clubs hebben belangstelling voor Fati en United zou dus concreet zijn geworden. Ondanks de impact van de coronacrisis wil Barcelona de zeventienjarige aanvaller absoluut niet kwijt, ook niet voor een topbedrag.

De entourage van het toptalent eist echter wel meer speeltijd bij het eerste elftal en gezien de concurrentie lijkt dat ook volgend seizoen lastig te worden. Zaakwaarnemer Jorge Mendes, die een goede relatie heeft met de entourage van Fati, ‘verraste’ Barcelona volgens Sport een paar weken geleden met de vraag wat de vraagprijs van de aanvaller is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.