Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Klaassen niet terug naar Ajax, Van de Beek is dertig procent beter’

Als het aan presentator Hans Kraay Jr. ligt dan gaat Ajax deze zomer Davy Klaassen niet terughalen. Voor de middenvelder van Werder Bremen dreigt degradatie dit seizoen uit de Bundesliga.

Klaassen flirtte de laatste maanden zo nu en dan met Ajax. Na zijn mislukte seizoen bij Everton kon hij al terugkeren naar Amsterdam. “Maar als Ajax er niet op achteruit wil gaan ten opzichte van Donny van de Beek, moeten ze het niet doen”, reageert Kraay bij Voetbalpraat.

De analist is niet onder de indruk van de statistieken van Klaassen, die dit seizoen vier keer scoorde in 29 Bundesliga-wedstrijden. “Als jij zó veel wedstrijden speelt, is dat niet veel hoor. Ik ben ervan overtuigd dat Van de Beek twintig à dertig procent beter is dan Klaassen. Maar hij zal natuurlijk niet in de weg lopen bij Ajax.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.