Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax weigert akkoord te gaan met 35 miljoen voor Van de Beek’

Ajax is niet van plan om middenvelder Donny van de Beek deze zomer met een korting van de hand te doen. Dat weet clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International te melden.

Datzelfde medium meldde eerder op de dinsdag dat Manchester United een bod van circa veertig miljoen euro voorbereidt, een miljoen of tien lager dan wat Real Madrid bereid is neer te tellen. “United krijgt ook financiële klappen door de coronacrisis, maar is zó kapitaalkrachtig… Die denken een slag te kunnen slaan, Van de Beek op te halen voor een wat lager bedrag. Maar ik vraag me af of Ajax daarin meegaat, omdat er meer interesse is”, doelt Timmer op Real Madrid en – in mindere mate – Juventus. “Het is niet zo dat Marc Overmars direct akkoord zal gaan met een bedrag van 35 miljoen euro.”

Ajax kan het zich voorlopig permitteren om af te wachten, stelt Timmer. “Ze hebben de tijd, Ajax hoeft niet per se te verkopen, want ze zijn kapitaalkrachtig. Het is wel wenselijk, dat ze naast Hakim Ziyech (Chelsea, red.) nog één of twee spelers verkopen. Ze hebben de afspraak gemaakt met Van de Beek, dat hij weg mag. Maar het is niet zo dat Ajax denkt: we moeten nu handelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.