Voetbal4u.com

‘Barcelona wil Gravenberch, Unuvar en Taylor overnemen van Ajax’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

FC Barcelona zou verregaande interesse hebben in drie spelers van Ajax. Het zou gaan om Ryan Gravenberch, Naci Unuvar en Kenneth Taylor. Dit weet het Spaanse medium Don Balon te melden. Vorig jaar augustus maakte Unuvarveel indruk tegen de jeugd van FC Barcelona tijdens de opening van Estadi Johan Cruyff.

In Barcelona is men Ünüvar sindsdien niet uit het hoofd verloren. De pas zestienjarige middenvelder annex aanvaller debuteerde dit seizoen al met Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie en mocht zelfs al een kwartiertje invallen tijdens het bekerduel met SV Spakenburg. In Amsterdam geldt hij als een van de grootste talenten, maar Barça dreigt de nachtmerrie uit te laten komen door hem nu al weg te kapen.

Ajax en Ünüvar onderhandelen al enige tijd over een nieuw contract, maar vooralsnog zijn die gesprekken ‘on hold’ gezet. De jonge Ajacied ligt nog tot medio 2022 vast en dus is de clubleiding niet gebonden aan een snelle beslissing. Een eventuele aanbieding uit Catalonië zal dan ook interessant moeten zijn. Don Balón denkt dat Barça gaat proberen om spelers te ruilen, zoals een Pedri González of Riqui Puig.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *