Voetbal4u.com

Italië ‘Geweldig nieuws voor Matthijs de Ligt bij Juventus’

Er is een grote meevaller op komst voor Matthijs de Ligt. Juventus hervat het seizoen op 12 juni met de return tegen AC Milan in de halve finales van de Coppa Italia. Op basis van de voorbereiding lijkt De Ligt af te stevenen op een basisplaats. Sky Italia denkt dat de oud-Ajacied een duo gaat vormen met Leonardo Bonucci.

De Ligt switchte voor de crisis tussen de basis en de reservebank van Juventus. Er gaan geluiden dat de Nederlander daarom zou willen vertrekken, maar dit bericht sprak hij zelf tegen. Een basisplaats tegen de club uit Milaan zou wat dat betreft een positief signaal zijn wetende dat het de eerste wedstrijd na de crisis is.

Een week na de return tussen Juventus en Milaan (heenduel 1-1) gaat de Serie A weer los.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.