Voetbal4u.com

‘Jens Toornstra verlaat Feyenoord bij komst Mark Diemers’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Volgens het medium Feyenoord Transfermarkt zou Feyenoord in gesprek zijn met Mark Diemers over een transfer. Mocht hij komen dan zal er wel het één en ander moeten gaan veranderen in de huidige selectie.

Eén bron meldt dat het alleen een optie is als Jens Toornstra vertrekt, zijn salaris drukt hard op de begroting”, zo schrijft het Twitter-medium.

Naast Toornstra zouden meer Feyenoord-middenvelders vertrekken. Het Algemeen Dagblad bericht: “Bij de Rotterdammers zijn de middenvelders Renato Tapia en Oguzhan Ozyakup verdwenen, net als de Ier Liam Kelly, die ondanks een doorlopend contract niet meer terugkeert in de Kuip. Steunpilaar Leroy Fer twijfelt al langer of hij wel of niet moet bijtekenen in de Kuip.”

Diemers zou daarom een aanwinst zijn. “Het maakte dat Dick Advocaat graag een middenvelder wil aantrekken die na de zomerstop direct inzetbaar is. Feyenoord zal komend seizoen vaak een dubbel programma draaien nu de club vrijwel zeker is van een ticket voor de groepsfase van de Europa League”, aldus het AD.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *