Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV heeft nieuwe linksback mogelijk al in huis’

Het is nog onduidelijk wie er volgend seizoen de linksbackpositie gaat invullen bij PSV. Maar het zou zomaar kunnen dat de Eindhovenaren al een speler voor deze positie in huis hebben. Ernst Faber heeft hier wel een idee over.

Daarmee doelt hij op niemand minder dan Jordan Teze, zo gaf hij aan bij Omroep Brabant. Teze vertoonde bij Jong PSV al zijn kwaliteiten en stroomt komend seizoen mogelijk door naar ed hoofdmacht. Opmerkelijk genoeg speelde hij bij Jong PSV vooral als rechtsback.

Of Teze zich ook daadwerkelijk mag opmaken voor een plek in de hoofdmacht van PSV, is nog even de vraag. Roger Schmidt gaat vanaf 20 juli aan de slag bij PSV als nieuwe trainer en maakt ongetwijfeld in de weken daarna zijn keuzes.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.