Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt maakt volgend seizoen transfer van 120 miljoen euro’

Matthijs de Ligt ligt ondanks zijn wisselachtige seizeon bij Juventus nog altijd goed op de transfermarkt. Real Madrid hoopt dan nog altijd op zijn handtekening.

In het Estadio Santiago Bernabéu is de algemene verwachting dat Sergio Ramos binnenkort zijn handtekening zet onder een nieuw contract bij De Koninklijke. Toch is de Spanjaard al weer 34 jaar oud en dat betekent dat de Madrilenen al voorzichtig aan het nadenken zijn over zijn erfenis.

Volgens het boulevardmedium Don Balón moet De Ligt de vervanger worden van de oudgediende, maar wel pas in de zomer van 2021. Bij Real zou de gedachte leven dat er over een jaartje wel wat mogelijk is, bijvoorbeeld een transfer van 120 miljoen euro naar de Spaanse hoofdstad.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.