Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zeljko Petrovic keert terug bij Feyenoord en wordt assistent van Advocaat’

Zeljko Petrovic wordt zeer waarschijnlijk assistent van Dick Advocaat bij Feyenoord. Dit weet Voetbal International te melden.

Vijftien jaar geleden werd hij aangesteld als assistent van Ruud Gullit bij Feyenoord. Daarna assisteerde hij Dick Advocaat bij onder meer Sunderland en FC Utrecht. Petrovic was in de Eredivisie hoofdtrainer van RKC Waalwijk en ADO Den Haag. Onlangs liet hij zijn contract bij het Kroatische Inter Zapresic ontbinden vanwege het coronavirus.

Feyenoord zocht naar een vervanger van Saïd Bakkati, die Jaap Stam achterna ging en bij FC Cincinnatti heeft getekend. Het is dus Petrovic geworden. Het is niet duidelijk of er ook andere kandidaten waren. Cor Pot en John de Wolf zijn de andere assistenten van Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.