Voetbal4u.com

Italië Matthijs de Ligt verliest bekerfinale na strafschoppen

Het Juventus van Matthijs de Ligt is er gisteren niet in gslaagd om beslag te leggen op de Italiaanse beker. Na strafschoppen was Napoli namelijk sterker dan De Oude Dame.

Alex Meret, goalie van Napoli, bewees direct zijn waarde door de eerste strafschop van Paulo Dybala te keren. Omdat Alex Sandro de bal over het doel heen joeg en de strafschoppen van de Napolitanen wel in het netje verdwenen was het gat in de serie al gauw geslagen.

Leonardo Bonucci en Cristiano Ronaldo scoorden nog wel voor Juve, maar het was niet genoeg om Napoli van de zege te houden. Ex-Ajacied Arek Milik benutte de beslissende strafschop en daardoor moet De Ligt langer wachten op zijn eerste prijs met Juventus. Napoli komt daarentegen met een heerlijk gevoel uit de coronastop.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.