Voetbal4u.com

Italië ‘Juventus-trainer deelt sneer uit aan de Eredivisie vanwege Matthijs de Ligt’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Matthijs de Ligt was gisteren een rots in de branding voor Juventus. Zijn team won met 0-2 van Bologna en zijn trainer Maurizio Sarri is complimenteus.

In gesprek met Sky Italia vertelt de coach over zijn Nederlandse verdediger: “Matthijs is gewend geraakt aan het Italiaanse voetbal. Hij kwam uit Nederland, waar ze niet veel tijd besteden aan het analyseren van de verdediging, maar Matthijs heeft zich veel sneller aangepast dan veel andere buitenlandse spelers die op zijn leeftijd naar Italië zijn gekomen. Hij heeft een geweldige toekomst voor zich en wordt zeker een van de beste verdedigers van Europa.”

Juventus staat nu vier punten voor op de nummer twee in de Italiaanse competitie SS Lazio: “In de voetbalwereld heb je meningen en feiten. Als je luistert naar de meningen, denk je dat dit team uit elkaar valt. Als je kijkt naar de feiten, dan zie je dat we bovenaan staan. De kritiek die we hebben gekregen was overdreven, maar kan motiverend werken voor ons. We moeten mentaal en fysiek weer op topniveau komen. Dat laatste zou weleens het langste kunnen gaan duren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *