Voetbal4u.com

Eredivisie Veronica Inside ook volgend seizoen nog gewoon op de buis

Wat Talpa betreft is het programma Veronica Inside ook volgend seizoen weer op de buis te bewonderen. Het programma ligt momenteel zwaar onder vuur vanwege vermeend racisme van Johan Derksen.

Het ANP schrijft dinsdag: “Talpa gaat ondanks alle ophef rondom het programma Veronica Inside door met het programma. Maandag volgt nog een uitzending, waarna Wilfred Genee na de zomer terugkeert met de show, bevestigt een woordvoerder.”

“Inhoudelijk wil Talpa niet op alle ontwikkelingen rondom het programma reageren. Het mediabedrijf blijft bij het vorige week gegeven statement dat alle uitspraken binnen Veronica Inside voor rekening van de mensen aan tafel komen”, zo voegt het medium toe.

De uitzending van maandag werd door 1,7 miljoen mensen bekeken, bijna drie keer zoveel dan normaal. Voor het eerst werden er geen advertenties uitgezonden tijdens het programma.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.