Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong ernstiger geblesseerd dan verwacht’

De blessure van Frenkie de Jong blijkt toch erger dan in eerste instantie verwacht. De komende wedstrijden van zijn club FC Barcelona tegen Athletic Bilbao, Celta de Vigo, Atlético Madrid en Villarreal zal hij er dan ook niet bij zijn.

Het was al zeker dat de Oranje-international dinsdagavond tegen de Basken zou ontbreken. AS meldt nu dat de middenvelder eveneens de drie wedstrijden daarna nog moet laten schieten. Een flinke klap voor De Jong, die tegen zowel Leganés als Sevilla ook al geen minuten maakte.

Alleen tegen Real Mallorca maakte De Jong minuten sinds La Liga weer in gang getrokken is. Er gaan geruchten dat de oud-Ajacied uit onvrede jegens de medische staf heeft verzocht om tijdelijk terug te keren naar Nederland om van deze blessure te herstellen.

Het is zelfs niet uitgesloten dat Barcelona De Jong in competitieverband niet meer inzet. Men zou de middenvelder willen sparen voor de Champions League, zeker in de wetenschap dat een aantal collega’s in die linie dan geschorst is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.