Voetbal4u.com

‘Wim Kieft opvolger van Johan Derksen bij Veronica Inside’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Er ligt een bom onder het programma Veronica Inside. Vaste tafelheren Johan Derksen en Rene van der Gijp overwegen het programma te verlaten omdat ze zich verraden voelen door presentator Wilfred Genee. Mocht het zo ver komen dat weet de zender Talpa al wie de opvolger moet gaan worden van de bromsnor.

De Telegraaf schrijft over de ontstane situatie: “Mede vanwege de hoge leeftijd van Derksen (71) heeft Veronica een noodscenario klaarliggen voor als de ‘bromsnor’ het programma zou ontvallen.” Derksen: “Ik ben niet zo pretentieus om te denken dat het dan in elkaar zou storten. Wim Kieft vertelde dat hij in zijn contract heeft staan dat hij mij opvolgt als ik ooit wegga. Dat lijkt me ook prima. Ik bedoel, ik heb toch ook niet het eeuwige leven, hè?”

Stopt Van der Gijp er óók mee, dan heeft Veronica Inside pas echt een levensgroot probleem. De bovengenoemde krant vervolgt: “Het lijkt echter uitgesloten dat Veronica toekomst ziet in het programma als Derksen en Van der Gijp samen opstappen. De woordvoering van Talpa liet weten ‘niet bekend’ te zijn met een scenario voor het eventuele vertrek van de twee mannen. De zendergroep houdt vast aan zijn eerdere belofte dat het trio ook na de zomer gezamenlijk in het programma te zien zal zijn.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *