Voetbal4u.com

Rene van der Gijp: “Ik heb gezegd: die NSB-methode ligt je lekker”

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Analist Rene van der Gijp van het programma Veronica Inside is niet blij met presentator en tafelgenoot Wilfred Genee. Hij wil op de huidige manier niet meer verder, zo vertelt hij aan PowNed.

Gijp vindt het geen probleem om op een andere manier met Genee samen te werken, maar het huidige programma kan zo niet meer doorgaan, stelt hij. “Ik denk dat het klaar is in deze vorm. Misschien moeten we naar het idee toe van Marco Louwerens, Erland Galjaard en John de Mol: een kortere dagelijkse show. Ik weet het niet, echt niet.”

De voormalige voetballer kreeg van Peter R. de Vries de kritiek dat hij Genee niet tijdens de uitzending aansprak op zijn houding. “Dan moet je een break hebben”, refereert hij aan een reclameblok. “Als er een break geweest was, dan had Johan hem helemaal in elkaar geslagen. En dan had ik meegedaan.”

Na afloop heeft Van der Gijp de presentator boos opgebeld. “Ik heb gezegd: die NSB-methode ligt je lekker, dat had je binnen vijf kwartier wel aardig in de vingers. Wat hij dan terugzegt? Dat ik hem zo niet mag noemen. Dat bepaal ik toch altijd nog zelf.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *