Voetbal4u.com

Eredivisie Talpa annuleert laatste uitzending van Veronica Inside

Het seizoen voor Veronica Inside zit erop. De zender Talpa heeft namelijk de laatste uitzending geannuleerd vanwege de spanningen die er zijn. Johan Derksen en Rene van der Gijp zijn namelijk helemaal klaar met presentator Wilfred Genee.

Het Algemeen Dagblad onthult op donderdag: “Veronica Inside is maandag niet op de buis te zien. Dat heeft Talpa besloten na de reuring die is ontstaan nu het programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp onder vuur ligt. Even rust in de tent, zei directeur Marco Louwerens er vanochtend over op Radio 538.”

De krant gaat verder: “Louwerens hakte gisteren in Dordrecht de knoop door, nadat het VI-trio daar een praatshow voor de businessclub van FC Twente had gehouden. De emoties liepen hoog op nu op deze manier een abrupt einde is gekomen aan het tweede seizoen, maar de intentie is er om volgend jaar verder te gaan.”

Derksen zei gisteren al tegenover RTL Boulevard: “We hebben Talpa gevraagd of ze de show van maandag willen schrappen. Ik heb nog geen antwoord gehad.” Van der Gijp reageerde: “Genee heeft het programma ongeloofwaardig gemaakt en ik ga niet in een ongeloofwaardig programma zitten. Wij waren twaalf jaar lang het meest geloofwaardige programma dat er was en dat heeft hij nu volledig in twijfel getrokken. Volledig. Ik vind hem ongelooflijk hypocriet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.