Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax ontvangt niet te weigeren bod op Sven Botman’

Volgens de Telegraaf heeft Ajax een niet te weigeren bod binnen gekregen op verdediger Sven Botman. Het Franse Lille zou hem graag deze zomer willen overnemen van de Amsterdammers.

Het medium schrijft: Desondanks zou directeur voetbalzaken Marc Overmars het eerste voorstel naar de prullenbak hebben verwezen en een tegenbod voorbereiden. Het is een publiek geheim dat Overmars het product van de eigen opleiding het liefst helemaal niet ziet vertrekken en dus zit hij in een zetel.”

“Als zijn hoge tegenvoorstel wordt geaccepteerd is het goed, als de Fransen afhaken is het ook prima”, zo concludeert het medium. “Dat de nummer vier van Frankrijk concrete interesse in Botman heeft, zegt veel over de reuzenstappen die de verdediger afgelopen seizoen op huurbasis bij SC Heerenveen heeft gemaakt.”

Het is twijfelachtig of Botman zelf een terugkeer ziet zitten. Maar stelt de krant: “Een eventuele miljoenentransfer van Botman zou voor Jan Vertonghen wellicht de deur weer op een kier kunnen zetten. Overmars maakte de Belgische recordinternational en ex-Ajacied eerder duidelijk dat een terugkeer er niet inzit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.