Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ryan Babel naar Saint-Etienne of Zenith St. Petersburg’

Ryan Babel heeft nog een contract bij Galatasaray maar de aanvaller mag zich in de belangstelling heugen van zowel Saint-Etienne als Zenith St. Petersburg. Dit weten diverse Turkse media te melden.

De aanvaller streek een jaar geleden neer bij Galatasaray, maar werd in januari alweer uitgeleend aan Ajax. In Amsterdam was men echter niet tevreden over zijn prestaties en dus is een langer verblijf uitgesloten. De Turkse topclub ziet mede vanwege zijn jaarsalaris echter weinig in een langer verblijf van de ervaren aanvaller.

Galatasaray wil dus meewerken aan een transfer van Babel. Nu blijken Saint-Etienne en Zenit de mogelijkheden te onderzoeken om de aanvaller naar Frankrijk of Rusland te halen. Naar verluidt gaat het in eerste instantie om een nieuwe huurtransfer.

Babel wil volgend seizoen graag wekelijks spelen met het oog op zijn EK-kansen. Een reserverol zou gezien de toenemende concurrentie slecht kunnen uitpakken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.