Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wilfred Genee kan grootste slachtoffer worden in VI-clash’

Er is een grote ruzie gaande tussen de heren Johan Derksen en Rene van der Gijp tegen presentator Wilfred Genee. Laatstgenoemde wordt door het grote publiek gezien als de aanstichter van de vete en deze zou voor hem nogal eens grote consequenties kunnen gaan hebben.

TotaalTV schrijft na de uitzending van maandagavond: “Het geheel leverde wellicht een kleine eerste stap richting een groter racismedebat in Nederland op. Maar aan de andere kant verloochende Wilfred Genee niet alleen zijn twee tv-collega’s, met wie hij al minimaal twaalf jaar het programma maakt. Ook de vaste trouwe kijkersgroep wist niet wat zij op het beeldscherm te zien kregen. De kijkers die juist Wilfred Genee hadden geholpen aan diverse publieksprijzen waardoor hij lucratieve contracten en schnabbels in het land mee in de wacht kon slepen.”

Daar voegt het medium aan toe: “Wordt de zoveelste binnenbrand bij VI niet op tijd geblust dan heeft dit voor Genee de meest schadelijke gevolgen. Zijn carrière binnen het tv-landschap valt of staat met VI. Alle andere programma’s die hij alleen of met anderen heeft gemaakt waren niet succesvol. Eigenlijk blijft er dan alleen zijn radiocarrière bij BNR Nieuwsradio en Radio Veronica over. En zelfs bij de laatstgenoemde zender moet afgevraagd worden of het stoppen van VI op tv geen gevolgen voor het radioprogramma Veronica Inside heeft.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.