Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord legt drie spelers tot 2021 vast

Feyenoord heeft drie jeugdspelers voor een jaar langer vastgelegd. Het gaat om de talenten Ömer Gündüz, Keyennu Lont en Thijs Jansen. Allen staan nu tot medio 2021 onder contract bij de Rotterdammers.

Middenvelder Gündüz, aanvaller Lont en keeper Jansen gaan vanaf juli onderdeel uitmaken van de selectie van Feyenoord Onder 21. Onder leiding van trainer Rini Coolen moeten ze ervoor zorgen dat Feyenoord in die nieuwe competitie gelijk bovenin meedoet. De ambitie van de Rotterdammers is immers om zo snel mogelijk promotie af te dwingen richting de Keuken Kampioen Divisie.

Volgens Stanley Brard, hoofd jeugdopleiding van Feyenoord Academy, is het drietal een goede versterking voor de selectie van Feyenoord Onder 21. “Voor deze jongens is het een prachtige kans. Ze moeten vanaf deze zomer zoveel mogelijk meters en minuten proberen te maken en op die manier bijdragen aan de successen die we met Onder 21 ambiëren. Aan hen de opdracht om die kans met beide handen te grijpen”, zegt hij op de clubsite van Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.