Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Arjen Robben heeft twee zeer opvallende clausules in zijn contract staan

Arjen Robben speelt volgend seizoen weer profvoetbal voor FC Groningen. De gestopte dribbelaar tekende een contract voor een seizoen bij de Noorderlingen.

Daarbij ging het Robben allesbehalve om geld, zo vertelt Groningen-directeur Mark-Jan Fledderus vandaag. “Waarbij Arjen zelf het recht heeft – op het moment dat het niet goed voelt of er gebeurt iets – om de stekker eruit te trekken”, onthult de beleidsbepaler.

Een eerder geluid over dat Robben enkel betaald zou worden per wedstrijd weerspreekt Fledderus. “Hij heeft een vast salaris en op het moment dat hij een periode geblesseerd is, hoeven we hem niet betalen.” Hoe dan ook is hij erg blij met de deal. “Je merkt dat het is om de club te helpen, niet om financieel een slag hieruit te slaan”, aldus Fledderus tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.