Voetbal4u.com

Eredivisie Arjen Robben beseft: ‘Natuurlijk kan het een mislukking worden’

Arjen Robben werd vandaag door FC Groningen getoond aan de pers. De dribbelaar uit Bedum is dolblij dat hij aankomend seizoen speelt voor de Trots van het Noorden.

Eerst wil hij weer wedstrijdfit geraken. “Wat het gaat worden, dat kan niemand voorspellen. Misschien is het over een maand wel voorbij. Maar misschien is het pas over twee jaar voorbij. De sport- en voetballiefhebber in me bleef bezig. Ik voel me ontzettend fit, al heb ik nog een slag te slaan. Het gevoel voor de toekomst is goed”, zei Robben op de persco, geciteerd door het Dagblad van het Noorden.

Bang voor falen is hij allang niet meer. “Natuurlijk kan het mislukken. Ja en? Moet ik het dan maar niet gaan doen? Nee, zo zie ik het niet. Misschien lukken dingen voetballend of fysiek gezien niet, maar ik heb niets te verliezen. Echt niet. Om mijn carrière zit al een grote strik.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.