Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord wil Jonathan de Guzman terughalen’

In het geruchtencircuit circuleert de naam van Jonathan de Guzman rond. Feyenoord zou hem namelijk willen proberen terug te halen.

Eintracht Frankfurt heeft al onthuld dat het aflopende contract van de middenvelder niet verlengd wordt en daarom kan de voormalige international van het Nederlands elftal (op het wereldkampioenschap van 2014 maakte hij nog onderdeel uit van de selectie van bondscoach Louis van Gaal) gaan en staan waar hij wil.

De Guzman kost dus helemaal niets en daarom kan Feyenoord best een gokje nemen. Al is het natuurlijk wel zo dat de middenvelder in het seizoen 2019-2020 maar zeven Bundesliga-wedstrijden speelde door verschillende blessures. Die moet hij achter zich laten om van waarde te kunnen zijn in De Kuip.

Onlangs vertelde de 32-jarige voetballer aan FOX Sports: “Ik ga ervan uit dat ik iets kan vinden de komende tijd. Ik ben transfervrij, maar in deze coronatijd kan er van alles gebeuren. Ik ben benieuwd. Terug naar Nederland? Daar sta ik voor open.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.