Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars wilde Arjen Robben naar Ajax halen’

Ajax heeft vorig jaar geprobeerd Arjen Robben naar Amsterdam te halen. Destijds besloot hij met voetbalpensioen te gaan en en een jaar stilzitten heeft hij nu getekend voor FC Groningen.

Dat was op dat moment de enige optie voor de oud-international. “Maar uit het verleden – dan heb ik het over ongeveer een jaar geleden – weet ik nog wel dat Marc Overmars weleens tegen mij heeft gezegd dat hij contact met Arjen had”, zo laat Danny Blind weten bij Ziggo Sport.

Blind vervolgt: “Dat contact was er om te kijken wat Arjen nog wilde doen en welke stap hij eventueel nog wilde maken.” De Ajax-commissaris weet niet of er recentelijk nog contact is geweest. “Maar ik denk van niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.