Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax met Manchester United op de tribune voor spits Mohammed Kudus’

Ajax wil zich deze zomer mogelijk versterken met de 19-jarige spits Mohammed Kudus. Volgens het Deense medium Ekstra Bladet zaten namelijk scouts van de Amsterdammers en Manchester United  op de tribune hebben gezeten tijdens de wedstrijd FC Nordsjaelland en Brøndby IF.

Kudus verruilde het Ghanese Right to Dream in 2018 voor FC Nordsjaelland, waar hij dit seizoen elf goals maakte. Zijn Deense broodheer verloor zondag met 0-2, maar naar verluidt maakte hij indruk met een ‘geweldige lichaamsbouw en fantastische vaardigheden’. Het ontbrak hem in dit duel echter aan de afronding en kon daardoor geen beslissende rol opeisen.

Kudus staat bekend als een groot talent. Hij werd door Tuttosport al genomineerd voor Golden Boy en werd daarnaast gelinkt aan clubs als Real Madrid, Liverpool en Tottenham Hotspur.

Zijn contract bij Nordsjaelland loopt medio 2021 af. Zijn marktwaarde bedraagt nu 2,7 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.