Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax belt met Davy Klaassen op de praten over terugkeer’

Ajax aast naar verluidt op een terugkeer van Davy Klaassen.Het is natuurlijk niet voor het eerst dat de link tussen de middenvelder van Werder Bremen en zijn oude club gelegd wordt. Ondernemer Erik de Vlieger stelt echter op Twitter dat er inmiddels een verkennend gesprek heeft plaatsgevonden tussen directeur voetbalzaken Marc Overmars en Klaassen.

De 27-jarige voormalige aanvoerder van de Amsterdammers zou Donny van de Beek op kunnen volgen als hij een megatransfer maakt naar een Europese topclub, zoals bijvoorbeeld Manchester United of Real Madrid. Er zijn echter nog wel wat hordes te nemen.

Klaassen verdient in het Weserstadion namelijk een flink salaris (3,5 miljoen euro op jaarbasis, red.) en Werder wil minimaal 15 miljoen euro voor hem hebben. Bovendien vertegenwoordigt hij vanwege zijn relatief hoge leeftijd weinig restwaarde…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.