Voetbal4u.com

‘Arsenal wil 35 miljoen betalen voor Wout Weghorst’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Wout Weghorst kan deze zomer een gigantische transfer gaan maken. Arsenal wil namelijk 35 miljoen euro voor hem betalen. Dit weet het Duitse medium BILD te melden. De Londenaren houden rekening met een vertrek van Pierre-Emerick Aubameyang en/of Alexandre Lacazette. Weghorst moet de ploeg daarom komen versterken.

Wolfsburg eindigde het voorbije Bundesliga-seizoen op een zevende plek. De spits maakte veel indruk door zestien keer te scoren in 32 competitieduels, waarmee hij dus precies één op twee liep. Dat zou deze zomer een nieuwe toptransfer kunnen opleveren.

De carrière van Weghorst loopt al zijn gehele carrière in een opwaartse beweging. Via FC Emmen, Heracles Almelo en AZ maakte hij de overstap naar Weghorst. Overigens is ook Newcastle United in hem geïnteresseerd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *