Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid gaat transfer Donny van de Beek doorzetten’

Volgens het Spaanse medium Don Balon is Real Madrid voornemens om de transfer van Donny van de Beek door te zetten. Eerder kwamen beide clubs al tot een akkoord met een transfersom van 55 miljoen euro.

In principe moest de middenvelder alleen nog medisch worden gekeurd, maar door de coronacrisis dreigde de deal alsnog te klappen. Dat zorgde voor hernieuwde hoop bij Manchester United.

Het Spaanse medium verwacht dat Van de Beek in juli of augustus alsnog naar het Bernabéu verkast. United is weliswaar nog kansrijk, maar Real Madrid zou voornemens zijn om deze zomer ruimte te maken door spelers als James Rodríguez te sluiten. Ook keert de verhuurde Martin Ödegaard (Real Sociedad) deze zomer nog niet terug.

Zelfs een vertrek van Luka Modric is niet uitgesloten. Door deze plannen komt er voldoende budget vrij en naar verluidt wil president Florentino Pérez alsnog Van de Beek contracteren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.