Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona zonder Frenkie de Jong vanavond tegen Atletico’

Frenkie de Jong mist de topper van vanavond van zijn club Barcelona tegen Atletico Madrid. Het duel komy nog te vroeg voor de dribbelaar.

De Jong heeft een kuitblessure en het is onbekend wanneer hij weer fit is. Volgens lokale media is de middenvelder ontevreden over de medische staf van Barcelona en wil hij daarom naar Nederland afreizen zodat hij zich daar kan laten behandelen. Of dat ook gebeurd is, is niet duidelijk.

Het duel met Atlético Madrid is cruciaal voor Barcelona. De club verspeelde de afgelopen drie wedstrijden vier punten en is inmiddels ingehaald door Real Madrid, dat nu koploper is. De wedstrijd tegen Les Rojiblancos móet worden gewonnen om bij te blijven in de titelrace.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.