Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Wesley Sneijder-biografie massaal verspreid via het internet

De biografie van Wesley Sneijder wordt goed verkocht maar deze hadden nog hoger kunnen zijn. Het boek wordt namelijk ook massaal illegaal verspreid via het internet. Marieke Derksen van uitgeverij Inside baalt ervan.

“We hebben tot onze grote spijt ook gemerkt dat het boek van Wesley Sneijder illegaal verspreid wordt”, zegt Derksen tegen het Algemeen Dagblad. “De uitgeverij werkt nauw samen met Stichting BREIN die auteursrechteninbreuk en -misbruik opspoort en bestrijdt.”

“Gelukkig verkoopt zowel de papieren versie van het boek als het e-book buitengewoon goed. Het boek is zaterdag verschenen en vandaag hebben we al besloten het boek te herdrukken.”

De biografie die geschreven is door Kees Jansma ligt sinds zaterdag in de winkel. De recordinternational van het Nederlands elftal (134 interlands) vertelt openhartig over onder meer zijn exorbitante uitgavenpatroon, het mislukte EK in 2012 en de relatiebreuk met Yolanthe.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.