Voetbal4u.com

Eredivisie Kostas Lamprou tekent contract bij RKC Waalwijk

Kostas Lamprou zet zijn carriere voort bij RKC Waalwijk. Hij tekent bij de club van trainer Fred Grim voor een seizoen. Hij komt transfervrij over van Vitesse.

Dat schrijft het Brabants Dagblad althans. RKC Waalwijk wilde graag een tweede keeper binnenhalen voor komend seizoen, nadat Kees Heemskerk vertrok. Met Mike Grim, de zoon van de hoofdtrainer, was er nog slechts één stand-in beschikbaar, terwijl Grim vorig seizoen derde keuze was. Vaessen stond afgelopen jaar twee duels langs de kant met een blessure, maar genoot verder (te) weinig concurrentie van Heemskerk.

Sinds de komst van technisch directeur Mohammed Allach kwam de komst van Lamprou volgens het BD ‘in een stroomversnelling’, waardoor de overgang dinsdag (vandaag) al afgerond kan worden. Als de medische keuring geen problemen oplevert, dan staat zijn handtekening vandaag nog onder het contract.

Het wordt voor Lamprou de zesde club in Nederland: eerder stond hij onder contract bij Feyenoord, Excelsior, Willem II, Ajax en Vitesse. De afgelopen jaren was hij vooral stand-in van Remko Pasveer en daarvoor Andre Onana.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.