Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lionel Messi dringt bij Barcelona aan op komst van Ajacied’

Lionel Messi ziet deze zomer graag dat FC Barcelona Nicolas Tagliafico gaat overnemen van Ajax. Op dit moment voldoet alleen Jordi Alba op de positie van linksback en dit is niet genoeg. Tagliafico moet naar verluidt aangetrokken worden om de ploeg te versterken, al heeft de clubleiding nog geen definitief standpunt ingenomen.

Volgens Don Balón heeft Lionel Messi de naam van zijn landgenoot opnieuw laten vallen in Barcelona. Bij de nationale ploeg zouden zij een goede relatie hebben opgebouwd en de sterspeler zou zijn manier van spelen wel kunnen waarderen. Met zijn 27 jaar is de Ajacied bovendien nog in de bloei van zijn leven.

Het Spaanse medium denkt dat Tagliafico al voor 25 miljoen euro op te halen is. In werkelijkheid zou Ajax denken aan zo’n veertig miljoen euro, maar door de coronacrisis en de transferbelofte van de clubleiding lijkt een korting niet uitgesloten. Mogelijk kunnen beide clubs elkaar dus vinden in de onderhandelingen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.