Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arsenal geinteresseerd in Teun Koopmeiners’

De Londense grootmacht Arsenal is naar verluidt geinteresseerd in Teun Koopmeiners. Bij AZ heeft hij nog een contract tot medio 2023. Verder dan interesse in de 22-jarige aanvoerder van de Alkmaarse club ging het echter nog niet.

Opvallenderwijs gaf Koopmeiners een aantal weken geleden al aan dat er interesse zou zijn vanuit Engeland. Destijds wilde de geboren Castricummer niet vertellen naar welke club hij kon, maar dat blijkt nu dus alsnog te zijn uitgelekt.

De defensieve middenvelder speelt al zeven jaar voor de Alkmaarders. In 2013 sloot Koopmeiners aan in de jeugdopleiding van AZ, waar hij uiteindelijk in 2017 zijn debuut in het eerste elftal maakte. Ook kwam hij al regelmatig uit voor Jong Oranje.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.