Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Davy Klaassen is een serieuze optie voor Ajax in de zomer’

Ajax gaat deze zomer nog opzoek naar een aantal versterkingen. Bij het vertrek van Donny van de Beek raken de Amsterdammers volgens Timmer zowel de eerste als tweede keuze op de nummer 10-positie kwijt. Het is daarom noodzakelijk dat Ajax dan de transfermarkt opgaat om deze leegte op te vullen.

“Omdat vorig seizoen de puzzel in elkaar viel toen Ten Hag Ziyech positioneerde achter de voorhoede Quincy Promes – Dusan Tadic – David Neres lijkt de zoektocht naar offensieve versterking zich nu toe te spitsen op een nummer 10. Davy Klaassen is een serieuze kandidaat”, stelt Timmer.

Een aanvallende versterking is echter minder een zekerheidje. “Dat gebeurt alleen als de betreffende speler direct mee kan op het hoogste niveau. Het is dus óf een aanvallende speler die direct op Champions League-niveau het verschil kan maken óf helemaal niemand.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.