Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax kan zes miljoen euro vangen voor Danilo Pereira da Silva’

Het zou zomaar kunnen dat Ajax Danilo Pereira da Silva deze zomer gaat kwijtraken. Diverse clubs zijn namelijk geinteresseerd in zijn signatuur.

Calcionapoli24 stelt dat Danilo op de lijstjes staat bij clubs als Napoli, Tottenham Hotspur en Benfica. Het Italiaanse medium noemt een prijskaartje van vier tot zes miljoen euro. Zijn contract loopt medio 2022 af, maar op dit moment zouden er nog geen onderhandelingen plaatsvinden.

Napoli richt zich op dit moment vooral op Victor Osimhen van OSC Lille, maar zou daarna willen nadenken over een transfer van de Ajax-aanvaller. Danilo speelde afgelopen seizoen drie wedstrijden in de hoofdmacht en scoorde zelfs in Europees verband tegen het Spaanse Getafe.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.