Voetbal4u.com

Duitsland Leroy Sane gaat 110 miljoen euro verdienen in vijf jaar tijd

Vandaag werd bekend dat Leroy Sane zijn carriere gaat voortzetten bij Bayern Munchen. Hij tekent daar een contract voor vijf seizoenen met een weeksalaris van maar liefst 425.000 euro.

Door zijn vijfjarige contract in München kan hij zich opmaken voor zeker 110 miljoen euro aan inkomsten tot medio 2025. De transfer hing al langere tijd in de lucht en werd donderdag per abuis al aangekondigd door de Arabische Bayern-kanalen. De bij Schalke 04 groot gebrachte Sané speelde sinds 2016 in Manchester, maar wilde zich weer in Duitsland vestigen en keert nu dus terug in de Bundesliga.

De 21-voudig Duits international kan niet wachten om bij zijn nieuwe club aan de slag te gaan, laat hij weten aan de Bayern-kanalen. Sané verheugt zich vooral op de samenwerking met trainer Hansi Flick, die hij nog van de vertegenwoordigende Duitse jeugdelftallen kent. “Bayern is een zeer grote club met zeer grote doelen. Dat past bij mij”, kondigt hij aan. “Ik wil met deze club zo veel mogelijk prijzen pakken: de Champions League staat ganz oben op het lijstje.”

Der Rekordmeister pakte onlangs zijn achtste landstitel op rij en heeft al een productieve transferzomer achter de rug. Schalke 04-doelman Alexander Nübel werd in een vroegtijdig stadium al vastgelegd, daarna volgden Tanguy Kouassi (Paris Saint-Germain) en Sané. Hier staat waarschijnlijk wel een vertrek van Thiago Alcântara tegenover: de middenvelder lijkt op weg naar Liverpool.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.