Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Wesley Sneijder: ‘Ik ga zeker over rentree nadenken’

Omdat Arjen Robben zijn rentree gaat maken bij FC Groningen heeft dit voor inspiratie gezorgd bij de supporters van FC Utrecht. Zij proberen nu hun lokale held Wesley Sneijder te verleiden tot een terugkeer op de Nederlandse velden.

De Utrecht-supporters verrasten de recordinternational donderdag met een bezoek. ‘Nog 1 jaar vlammen in je stadsie!’, valt te lezen op een spandoek. Sneijder komt uit de Domstad, maar speelde nooit voor de club. Hij werd al op zevenjarige leeftijd opgenomen in de jeugdopleiding van Ajax, waar hij zijn doorbraak beleefde.

De laatste weken bleek meermaals dat de 36-jarige Sneijder Utrecht een warm hart toedraagt. Zo heeft hij onder meer een skybox in de Galgenwaard. Ook zette de oud-speler van Real Madrid en Internazionale kwaad bloed bij de Ajax-fans door aan te kondigen dat Utrecht de Amsterdammers zou ‘slopen’ in de beker.

Sneijder voelde zich vereerd. “Ik heb al met Jordy Zuidam (de technisch directeur van FC Utrecht, red.) gesproken”, verklapte hij, zo blijkt uit beelden van RTV Utrecht. “Ik ga er zeker over nadenken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.