Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax laat Nicolas Tagliafico voor 25 miljoen euro vertrekken’

Nicolas Tagliafico zal deze zomer gaan vertrekken bij Ajax. Hij heeft een vastgestelde transfersom van 25 miljoen euro in zijn contract staan en de verwachting is dat een club dit op tafel zal gaan leggen.

De Amsterdammers vrezen momenteel voor een vertrek van zowel Donny van de Beek, André Onana als Tagliafico. Dat de Argentijn de Johan Cruijff Arena zal verlaten is volgens De Telegaaf zo goed als zeker. De krant schrijft dat Tagliafico’s zaakwaarnemer Ricardo Schlieper met een gelimiteerde transfersom van 25 miljoen euro op zak in gesprek gaat met andere clubs. De linksback is nu zo gewild ‘dat een vertrek niet valt tegen te houden’.

Marc Overmars, directeur voetbalzaken van de Amsterdammers, gaf al aan dat Ajax wil meedenken omdat Tagliafico op een leeftijd zit waarbij hem een transfer gegund moet worden. Volgens De Telegraaf zal Overmars niet zomaar meewerken als clubs zich melden voor Onana en Van de Beek. De juiste prijs moet worden betaald, dat staat ‘buiten kijf’. De hoop is dan ook dat de doelman uit Kameroen en de middenvelder uit Nijkerkerveen nog een seizoen in Amsterdam blijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.