Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Wesley Sneijder: ‘Dan ben ik binnen drie maanden weer fit’

Wesley Sneijder zou aankomend seizoen zomaar kunnen gaan terugkeren op de Nederlandse velden. De middenvelder denkt namelijk na over een rentree bij FC Utrecht.

“De oproep van de supporters raakte me zeker. Ik ben niet fit, maar dat is ook logisch als je anderhalf jaar lang niets hebt gedaan”, vertelt de oud-Ajacied in de podcast The GYPS. “Maar ik weet wel dat als de knop omgaat, ik binnen drie maanden fit ben.”

Sneijder moet echter nog beslissen. “Het zou theoretisch zeker kunnen dat ik weer ga voetballen, maar dit is niet iets wat je binnen 24 uur beslist. Hier moet ik heel goed over na gaan denken. Ik doe ook andere dingen nu, dus dat moet dan ook weer allemaal anders. Maar dit heeft me getriggerd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.